Klik op het Youtube logo om de uitzendingen terug te kijken.

Bij het Uploaden van de ‘Tonnie’s Viniellie Tips’ uitzendingen naar YouTube kom ik steeds vaker in conflict met de rechten van de muziek die mijn gasten hebben uitgekozen voor het programma.

Tijdens het uploaden krijg ik dan al een melding van YT dat er een muziekstuk gedempt gaat worden of dat zij de uitzending helemaal gaan blokken ivm met de rechten van dat betreffende muziekstuk die meestal bij de grote uitgevers / platenmaatschappijen liggen. Hier kan ik dan een ‘geschil’ tegen openen.

De uitslag van deze geschillen, het antwoord van de rechthebbende, duurt heel lang en meestal trek ik dan aan het kortste eind. Om dit voor de toekomst te voorkomen ben ik met Hidrive in zee gegaan (met dank aan WebHosting Limburg).

Hieronder kun je de geblokkeerde uitzendingen toch bekijken.
Klik gewoon op de link van de uitzending die je wilt zien en dan heel veel plezier met kijken en luisteren.

Wil jij ook een keer in Tonnie’s Viniellie Tip komen met je favoriete plaatjes dan mail even naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Bedankt voor het kijken.

Tonnie Meisen (www.tonmeisen.com)


438729911 944380594360993 620868869000228133 nEen nieuwe Tonnie's Viniellie Tip met Daniëlle Quadakkers. Veel muziek mij onbekend en mooie, ontroerende verhalen bij de uitgekozen plaatjes van Daniëlle.

 

 

 


Een nieuwe Tonnies Viniellie met Ronny Siebert. Bijzondere muziek met onder andere de lp War of the Worlds. Ronny heeft ook veel te vertellen, ondanks de zenuwen.

Een nieuwe Tonnie's Viniellie Tip met Jan Geenen. Jan is superfan van Venice maar houd ook van andere, prachtige muziek en waanzinnige zangers.

Jan heeft ze allemaal Live gezien en is zelfs op bezoek geweest bij 1 van de mannen van Venice.
Maar de muziek spreekt voor zich. Een alles weer op vinyl.

 

 

RubaDubEen speciale aflevering van Tonnie's Viniellie.

Deze keer in het teken van de DUB muziek.
In deze uitzending legt Rino van MUsic Machine haarfijn uit wat deze muziekstroming inhoudt.


 

Stefan Penners oet Aelse was mijn gast in deze Tonnies'Viniellie.
Onder ander muziek van Booker T. en Whitesnake komen voorbij.

Bijzonder is de duitse cover van Paranoïd van Black Sabath door niemand minder dan Cindy & Bert. Genaamd Der Hund von Baskeerville.


Kijken dus!

 

Een nieuwe aflevering van Tonnies Viniellie Tip met Barry Hodiamont.

Deze uitzending gaat over verschillende stromingen in de Metal en zijn liefde en levensstijl voor Amenra (dankzij zijn vriendin).
Verder andere interessante verhalen en anekdotes bij een muziekstijl waar ik niet veel van afwist maar dankzij Barry meer geïnteresseerd voor ben geworden.


Tomgeuskens.jpgTom Geuskens is mijn gast in deze Tonnie's Viniellie

Mooie verhalen bij mooie plaatjes. Rake opmerkingen over 'van alles en nog get'. Daar vinden wij wat van
Een nieuwe Tonnie's Viniellie Tip met Chris Schmeetz.
Heel voorzichtig positief over de stijging van het aantal vinyl vrouwen in mijn uitzending.


Chris Schmeetz over de invloed van haar ouders op haar muziekkeuze ,en als Dj en als muzikant en schaatsen op red Hot Chili pepers en en en …..


Maarten Buytendijk
De nieuwe TVTIP met Maarten Buytendijk.
Hij had weer een mooie greep uit zijn platenkast meegenomen en de anekdotes en verhalen over de muziek en muzikanten weer erg boeiend.

Een lphoes met een speeldoosje uit de Parkschjtad en muzikanten waar ik nog nooit van gehoord had. Klik op de foto om deze Tonnie Viniellie tip te bekijken.

 

Een nieuwe TVTIP met Wilco Coenen bekend als de vinylhobbyist.nl. Met een keur van oude singles is dit weer een uitzending om van te smullen.

Met muziek van Solomon Burke, Abba, the Shadows en nog veel meer.
Klik op de foto om deze Tonnie Viniellie tip te bekijken

 


Deze hele mooie TVTIP is opgenomen met Pascal Snijders (lid van The Supersonics, The taildraggers de PJ Taylor Band and more).

Van George Jones, Elvis, Buck Owens, Merle Haggard, Whitey Morgan naar de The Beatles. Indrukwekkend. Een muzikale Encyclopedie. Klik op de foto om deze Tonnie Viniellie tip te bekijkenEindelijk weer eens een vrouw met vinyl in de uitzending. Reneé had 5 platen meegenomen. Heel gevarieerd dus laat je verrassen. En ook door de mooie anekdotes die ze bij haar keuzeplaatjes vertelt.

Veel kijk- en luisterplezier.


Klik op de foto om deze Tonnie Viniellie tip te bekijken.De Beatles special is in 2 delen te bekijken.
Klik hieronder voor deel 1 en 2.

Deel 1
Deel 2

 

De Rolling Stones special is in 2 delen te bekijken.
Klik hieronder voor deel 1 en 2.

Deel 1
Deel 2