Schallplatten Dj Für Oktober- und Wiesn fest.

Dj TONTräger Tony


Wenn DJ Tonträger Tony ans Mischpult tritt und augenblicklich knisternde schallplatten auflegt, ist die hüttengaudi loss. Bestens vorbereitet lässt sich DJ Tonträger Tony auf sein Publikum ein, reißt Jung und Alt mit.

Das hat er nicht nur bewiesen in de Langebergerhütte mit Après Ski Party, aber sieger auch auf das erste grosse Alm Rund Trieb fest in die Limburger bergen, am Plattenteller oder als geistreicher Moderator.

Und nicht um sonst, war er das Überhirsch der Alm Rund Trieb!! -Radio Rooije Tonnie-

Als je ‘Radio Rooije Tonnie’ in huis haalt dan weet je dat er alleen plaatjes gedraaid worden uit het genre: Smartlappen, Levenslied, Piraat, NL-talig (+ NL-bands en artiesten) en Duitse schlagers.

Dj ‘Meisen, met rode haren’ kan je laten huilen, lachen en meebrullen met deze ‘oude’ hits op het zwarte goud. Jazeker, alleen plaatjes (geen usb, cd of Spotify).

Dus voor alle smartlappen avonden-, festivals - ‘Rrrraadiejooo Rrrroooije Tonnieee’ (veel echo ;-))2tonetoni

2Tone Toni

Ton heeft ook een grote passie voor SKA muziek en aanverwanten.

Van The Specials, The Beat, Madness en The Selecter naar Rico Rodrigues, Reel Big Fish, Symarip, Seeed, Bob Marley, Skatalites, and many many more.
Het begon bij de WW-band en later bij de Janse Bagge Bend. De muziekkeuze bestaat voor 80% uit SKA covers. En nu ook bij SKArtacus.

Tonnie’s SKA, Reggea en Rocksteady collectie is hij blijven aanvullen met pareltjes van 2Tone-, Trojan- Stax- een ander labels.

Als Dj 2ToneToni draait hij dus alleen maar Ska-, Rocksteady- en Reggea- vinyltjes. 

Tonnie nam het opwarmen en de afterparty van The Skatalites voor zijn rekening en was te vinden op de zomerparkfeesten van Venlo

 IMG 2847 

Tonnie’s Viniellie Tip!

Ton is altijd trouw gebleven aan Vinyl.

Daarom nodigt hij elke maand  'vinylofielen' van Limburg uit om bij hem in de woonkamer te praten over markante plaatjes waaraan voor de bezitter een mooi verhaal, emotie of herinnering kleeft. Heb jij ook een passie voor vinyl en een mooi verhaal bij een van jouw mooiste platen? Laat het Tonnie weten via een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wie weet nodigt hij je uit om er samen over te praten en naar jouw platen te luisteren.

Deze TVTip’s worden opgenomen en op zijn YouTube kanaal geplaatst. De audio-opnamens komen in Soundcloud te staan en de gebruikte muziek in een Tonnie’s Viniellie Spotify afspeellijst.

Bekijk hier de special in verband met het overlijden van Tina Turner.